SMAR DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ LMF2-W H1 BIAŁY 400G
Opis
Smar dopuszczony do kontaktu z żywnością LMF-2 W H1 BIAŁY KAJO 400g
Smar do kontaktu z żywnością KAJO LMF-2 W jest białym kolorystycznie, wysokojakościowym smarem na bazie kompleksowych mydeł glinowych. Produkt jest oparty na bazie medycznych olei białych i stałych, białych środkach smarnych. Spełnia szczególnie wymagania dotyczące smarów dla przemysłu spożywczego i jednocześnie posiada odpowiednie właściwości smarne dla elementów łożysk i maszyn.
Smar KAJO LMF-2 W biały powinien być stosowany wszędzie tam, gdzie niemożliwe jest, ze względów technicznych, uniknięcie lub wykluczenie kontaktu smaru z żywnością.
Szczególne właściwości:
- stabilność oksydacyjna
- doskonała mechaniczna odporność i stabilność na ugniatanie,
- odporność na działanie wody
- dobre właściwości ochrony przed korozją
- właściwości adhezyjne
Spełnia wymaganie zgodnie z USDA 2H-1 (FDA CFR 178.3570). Smar KAJO do kontaktu z żywnością LMF-2 W posiada dopuszczenie H1 NSF (National Sanitary Foundation), NSF-Registration-No. 133604.
Opakowanie:
Kartusz 400g